Contact

Herrekijker is een initiatief van Madelinde Hageman en Carolien Euser (1964 - 2013). Sinds 2013 is Madelinde Hageman verantwoordelijk voor het Herrekijker programma, bestelling en verdere inhoudelijke ontwikkeling. De Herrekijker lessen en trainingen worden verzorgd door Madelinde Hageman samen met o.a. kunst vakdocent Maartje Jaquet en Marloes Nieuweboer. We hebben een netwerk van een groot aantal kunst vakdocenten die de Herrekijker lessen graag in het onderwijs uitvoeren. 

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  Madelinde Hageman via 
info[at]herrekijker.nl of
  bellen naar Madelinde Hageman (06 21 901 238)
www.madelinde.net


Contact en bezoekadres:
Studio Madelinde Hageman
Nieuwendammerdijk 532A
1023 BX Amsterdam
info@herrekijker.nl / mail@madelinde.net
Tel:+31 (0)6 21901238
www.madelinde.net


Met dank aan
: The Beach, NME Amsterdam, Noorderparkkamer, Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School, Into The Great Wide Open, De VAK Delft,  Sander Veenhof, Tijmes Woudenberg, Rogier Dijkman, Bas van Lier, Maartje Jaquet, Machtelt van Thiel, Peik Suyling, Leander Suyling, Babette van Harsselaar, Joos Maes, Harold Schouten, Daan Vonk, Floor Ziegler, Vanessa Hudig, Sabien Stols en Peik Suyling Smit. 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Mondriaan Stichting, Prins Bernard Fonds en Het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Er is geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn in het regelen van de beeldrechten en toestemming te krijgen van de kunstenaars. Mochten hier desondanks vragen over zijn, neem dan contact met ons op. 
Herrekijker is een kunst- en natuur-educatief programma voor het onderwijs, musea en natuur centra wat gaat over het ontdekken van je eigen, unieke blik op je dagelijkse omgeving en het ontwikkelen van een bewuste houding ten opzichte van de dingen om je heen. Het Doorkijkers kaartspel is een spel wat je leert om te kijken naar kunst.
ACHTERGROND FOTO
Giuseppe Penone • 'Otterlo Beech'
Kroller-Muller Museum, Otterlo, Nederland
scupture, boom van brons
Klik voor
volledig beeld